Shtatë telefonat më të pëlqyer të vitit 2018

Gjatë këtij viti kemi parë nga kompanitë të shumta duke lansuar telefona të ri. Disa janë pëlqyer e disa jo.

Apple lansoi tre telefona, Samsung lansoi shumë por “Galaxy S9” “Note 9” dhe “Galaxy A7” ishin më të dalluarit.

Të fuqishëm në treg ishin edhe kompanitë si Huawei, Xiaomi, LG, Google dhe Sony.

Këta janë telefonat që morën më së shumti vëmendje dhe që u pëlqyen gjatë vitit 2018:

1.Sony Xperia X23
2.iPhone XR
3.LG V40 Thinq
4.Google Pixel XL3
5.iPhone XS Max
6.Samsung Galaxy S9
7.Huawei Mate 20 Pro.

SHPËRNDAJE