Shqipëria nuk gjen qetësi, edhe dy tërmete të tjerë në orët e para të mëngjesit

Në orët e para të mëngjesit të sotëm dy tërmete të tjera kanë rënë në Shqipëri.

Siç raporton Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) tërmetet janë regjistruar në Patok dhe në detin Adriatik.

Tërmeti i parë, në Patok, është regjistruar në orën 21:55.

Magnituda ka qenë 2.6 dhe thellësia 24 km.

Ndërsa tërmeti i dytë është regjistruar në orën 02:27,  në detin Adriatik. Magnituda ka qenë 2.7 dhe thellësia 16 km.

Tweet

SHPËRNDAJE