Sfidon Youtube, Instagrami tashmë vjen edhe si televizion

Sot kompania e madhe Instagram ka publikuar një aplikacion të ri të quajtur IGTV, përmes të cilit do të keni mundësi të ngarkoni video deri në një orë.

Video-t do të shfaqen të plota në ekran dhe do të jenë më të gjata.

Ju mund të hyni në IGTV nëpërmjet dy mënyrave: ose përmes butonit që ndodhet lart në të djathtë të llogarisë suaj, ose duke shkarkuar programin më vete.

Ekzistojnë katër kategori të ndryshme për videot-t: For You, Following, Popular dhe Countinue Watching. /albeu.com/

SHPËRNDAJE