Rreziku nga qumështi që shitet në rrugë, mjekët tregojnë pasojat

Shitja e ushqimeve dhe veçanërisht bulmetit në rrugë në pluhur dhe pa kushte higjienike, është një burim i madh infeksionesh. Nënproduktet e qumështit që tregtohen në rrugë nga shitësit ambulantë nuk janë të sigurta për konsumatorin.

SHPËRNDAJE