Qyteti polak ia tregon vendin paradës homoseksuale (video)

Nuk ka shkuar aspak si pritej parada e homoseksualëve në qytetin polak të Biaiystokit. Kjo ishte e para paradë e mbajtur ndonjëherë në këtë vend me një traditë të fortë katolike.

Turma me flamujt “ylber” u përball me protestues që ishin pro-natyrës njerëzore, aq sa u desh dhe ndërhyrja me forcë e policisë për të shmangur një përplasje fizike me pasoja.

Pjesëmarrësit e paradës u qëlluan me gurë dhe flamujt e tyre u dogjën.