Punë mjeshtrish: Një diamant nga bakri! (Video)

Për mjeshtrit asnjë sfidë nuk është e papranueshme. Ashtu ishte edhe puna e imitimit të një forme të diamantit, por kësaj radhe me materialine  bakrit.

Një procedurë që kërkon njohuri dhe mjete, por mbi të gjitha syrin e mprehtë të farkëtarit.

Kjo video është e kënaqshme për syrin, por mos gaboni ta provoni në shtëpi! /MESAZHI/