Një mrekulli e bukur: Lindi në javën e 25, por u rrit si mos më mirë (Video)

Për të ardhur në jetë, një fëmije i duhen nga 37 deri në 40 javë. 

Por ja që ndonjëherë Zoti do që një fëmijë të vij në jetë qysh në javën e 25 të shtatzënisë.

Rritja e këtij fëmije është dokumentuar përmes videove që familja i ka përmbledhur në Youtube, dhe ato janë asgjë më pak se mrekulli!

/Mesazhi/