Ndryshimi që do t’i bëhet Audi Q7, do t’iu pëlqejë të gjithëve

Pasi iu mënshtrua testit ndaj motit të ngrohtë përgjatë verës, prototipet e Audi Q7 dhe simotra e tij AUDI Q7 sportive po testohen edhe për kushte të rrezikshme në dëborë.

Sidoqoftë, që të dyja modelet kanë filuar të bëjnë ndryshime në strukturën e tyre.

Ndryshimet më të mëdha mund të shihen përpare, ndërsa dy modelet kanë drita të përparme sportive, një grill të ri dhe amortizator, transmeton lajmi.net.

Versioni përfundimtar i të dy makinave do të plasohet në Gjenevë, në Marsin e vitit 2019.

SHPËRNDAJE