Muhabet Ramazani – Përmirësimi i zemrave (VIDEO)

Sipas teolgut Halil Avdulli  mediat duhet tu japin më shumë hapsirë teologëve dhe psikologëve për të trajtuar tema për problemet që kanë të bëjnë me psiqiken dhe emocionet.

SHPËRNDAJE