Moti paradite me diell, pasdite me shi

Sot paradite, mbi vendin tonë do të jetë me diell dhe kurse pasdite do të jetë me re, vende-vende me reshje të shkurtra të shiut.

Temperatura më e ulët e ditës do të jetë nga shtatë në 13, kurse ajo më e larta nga 23 deri në 26 gradë.

Temperatura do të jetë pak mbi vlerat mesatare. Situata biometeorologjike mund të jetë disi më e favorshme për do ta godas shumicën e njerëzve të sëmurëve kronikë dhe ata më të ndjeshëm.

Kujdes i caktuar këshillohet për njerëzit me shtypje të ndryshme të gjakut dhe me sëmundje të zemrës. Reagimet meteoropatike janë të mundshme në formën e lodhjes dhe dhimbjeve të kokës.

SHPËRNDAJE