Mosha është vetëm numër! Ja si falë teravitë imami 106 vjecar (Video)

Falja e namazit të teravive me xhemat është praktikë e njohur dhe shumë e preferuar te besimtarët musliman gjatë muajit të Ramazanit.

Ata që prijnë në faljen e teravive zakonisht janë imamë të xhamive ku mbahet namazi, por edhe rë rinj që u jepet rasti të dëshmojnë se sa këndues të mirë të Kur’anit famëlartë janë.

Por ky rast është vërtetë për tu quditur. Një plak i vjetër 106 vjecar në Egjipt bëhet udhëheqës i namazit të teravive, duke befasuar të gjithë. Shikojeni dhe binduni se ndonjëherë, mosha është vetëm numër! /MESAZHI/