Merkel: Gjermania do të organizojë konferencën mbi Libinë në Berlin të dielën

Zyra e kancelares Angela Merkel: Gjermania do të organizojë konferencën mbi Libinë në Berlin të dielën.
Gjermania fton qeverinë libiane të njohur nga OKB-ja dhe komandantin Haftar për bisedime të dielën në Berlin.