Mediet serbe në festë pas padisë që Rama ia bëri Haradinajt

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama paditi dje homologun e tij në largim në Kosovë, Ramush Haradinajn, për shpifje. Në padinë prej 30 faqesh, kryeministri Edi Rama pretendon se Ramush Haradinaj ka shpifur ndaj tij, nëpërmjet deklaratave publike, ku ka folur për shkëmbime territoresh. Ky lajm ka shkuar deri në Serbi, ku të gjitha të përditshmet i kanë dedikuar një artikull ngjarjes, duke i shtuar edhe komentin e tyre në titull. 

……………

Featured image of article: ‘Rama kërkon të shkatërrojë Haradinajn. Shkak është…’/ Mediat serbe në delir, kënaqen me padinë e kryeministrit, ja çfarë shkruajnë (FOTOT)

Edi Rama dhe Ramush Haradinaj16 Janar, 2020 10:20

SERBI– Kryeministri Edi Rama ka paditur zyrtarisht për shpifje homologun e tij në ikje të Kosovës, Ramush Haradinajn. Lajmi ka shkuar deri në Serbi, ku të gjitha të përditshmet i kanë dedikuar një artikull ngjarjes, duke i shtuar edhe komentin e tyre në titull. 

Lajmi tek Espreso

E përditshmja Kurir shkruan se Rama ka paditur Haradinajn: Kryeministri i Shqipërisë ka shkuar në 30 faqe padi se përse Ramushi ka shpifur ndaj tij.

Lajmi tek Alo

Alo shkruan: Edi Rama i Shqipërisë hedh në gjyq Ramush Haradinajn, ekzekutori i Kosovës merr padinë me urgjencë. Por nuk janë ndaluar as mediat e tjera…

Lajmi tek Kurir
Lajmi tek Telegrafi serb

Espreso: Rama vendos të shkatërrojë Haradinajn. Shkak është Serbia

Edi Rama paditi dje homologun e tij në largim në Kosovë, Ramush Haradinajn, për shpifje. Në padinë prej 30 faqesh, kryeministri Edi Rama pretendon se Ramush Haradinaj ka shpifur ndaj tij, nëpërmjet deklaratave publike, ku ka folur për shkëmbime territoresh. Menjëherë pas padisë erdhi edhe reagimi i Haradinajt, i cili u shpreh se do t’i përgjigjet Ramës sipas ligjit.