Mbi 90 për qind të votave të numëruara, Nisma nuk e kalon pragun

KQZ ka numëruar saktësisht 92,6 përqind të votave ku rezultati është përafërsisht i njëjtë.

Vetëvendosje prinë, e pasuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës.

Në anën tjetër, Nisma Socialdemokrate pas 92,6 të votave të numëruara nuk e ka kaluar pragun, duke mbledhur vetëm 4.95 për qind të votave.