Ky është mesazhi më unik i dërguar nga biznesmenët musliman – VIDEO

Biznesmenët muslimanë janë bashkuar për të mbështetur idenë e krijimit të bizneseve tëreja, jo në frymën e konkurencës së egër, por në atë të mbështetjes për njëri-tjetrin.

Më shumë se 100 biznesmen të suksesshëm nga e mbarë bota janë mbledhur në një takim me moton “Ne jemi një”.

“Ti je përgjegjës për suksesin tim, dhe unë për tëndin”, ishte një nga motot  e takimit. Videoja është treguese e kësa fryme uniteti. /MESAZHI/