Kutitë e gjumit, e ardhmja e aeroporteve

Një aeroport në Amerikë së shpejti do t’u ofrojë udhëtarëve të lodhur mundësinë për tu çlodhur në rehati në sajë të një salle me hapësira të posaçme fjetjeje.  Sleepbox Nap Lounge është vendosur të hapet në Aeroportin Ndërkombëtar të Washington Dulles në janar, ku secila dhomë ka WiFi, bluetooth, ndriçim në bazë të humorit dhe një dyshek.  Çmimet për shërbimin vijojnë nga 25 dollarë për një orë deri në 120 dollarë për 12 orë.

Ne jemi të kënaqur që kemi fituar këtë kontratë prestigjioze dhe presim që të bashkohemi me komunitetin e Dulles Airport, u shpreh CEO i kompanisë krijuese të podeve”. Bashkëthemeluesi i tij Peter Chambers tha: ‘Përvoja jonë e përsosur siguron një oazë lehtësie dhe komoditeti në një udhëtim të lodhshëm, shkruan albinfo.ch

Nëse një udhëtar dëshiron të kërcejë, të punojë ose të rimarrë energjitë, podet tona të sigurta janë, të izoluara ndaj zhurmës dhe me komoditete të shumta, sigurojnë oazë të përsosur të qetësisë”. Përveç projektit për vendosjen e tyre në aeroportin e Dulles, firma po punon gjithashtu me aeroportet e tjera ndërkombëtare dhe është vendosur të hapë një mikro-hotel anësor në Boston vitin e ardhshëm.

SHPËRNDAJE