Krim në një familje amerikane, pesë viktima, në mesin e tyre foshnje

Pesë anëtarë të një familjeje, përfshirë një fëmijë 15-muajsh, u gjetën të vdekur në një shtëpi në lindje të Teksasit të hënën në mëngjes, thanë autoritetet e vendit.

Autoritetet arritën në vendin e krimit në mëngjes, ku edhe kanë gjetur pesë njerëz të vrarë.

Autoritetet e përshkruan skenën e krimit si “të tmerrshme”.

Ndërkohë brenda shtëpisë është gjetur një gruaja që kishte mbyllur veten në dhomën e gjumit, dhe ajo u gjet e palënduar. Ajo është është nëna e një prej viktimave.

Një armë zjarri u gjet në shtëpia dhe, edhe pse hetimi është në vazhdim, autoritetet nuk po kërkojnë ndonjë të dyshuar, thanë autoritetet. /Mesazhi/