Konfiskohen 421 paketime barnash pa banderola, në Gjakovë

Policia e Kosovës në tri barantore në Gjakovë ka bërë kontrolle, duke identifikuar dhe konfiskuar produkte të dëmshme mjekësore.

Rasti i parë në rrugën “Mic Sokoli” në Gjakovë’, ku njësia policore dhe inspektorët farmaceutikë kanë bërë kontrollimin e barnatores së të dyshuarit mashkull k-shqiptar.

Gjatë kontrollimit janë gjetur dhe konfiskuar 67 paketime të llojeve të ndryshme të cilat kanë qenë pa banderola dhe nuk i dihet prejardhja e produkteve.

Me vendim të prokurorit pas intervistimit i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rasti i dytë në rrugën “Anton Çeta”, ku, njësia policore dhe inspektorët farmaceutikë kanë bërë kontrollimin e barnatores e të dyshuarës femer.