Komikët ukrainas kishin provuar të flasin edhe me Thaçin, kishin dështuar

Këtë e ka konfirmuar vetë Thaçi sot.

Presidenti Thaçi ka konfirmuar se mashtruesit ukrainas, të cilët kishin arritur të bisedojnë me kryeministrin Haradinaj dhe këto ditë edhe me kryeministrin Zaev, kishin provuar të flasin edhe me presidentin Thaçi, por nuk kishin arritur, transmeton lajmi.net.

SHPËRNDAJE