Komandant Hoxha ftohet nga Gjykata Speciale

Gjykata Speciale fton edhe Samidin Xhezairin, i njohur me emrin komandant Hoxha për ta intervistuar.

Komandant Hoxha nga Prizreni, është ftuar dje nga Gjykata Speciale, dhe pritet të udhëtojë me 4 dhjetor për intervistë

Lajmin e kanë bërë të ditur miqtë e komandant Hoxhës përmes disa postimeve në Facebook.