Kia sjell “Optiman” e re me një dizajn sportiv

Kia ka publikuar skicën e re të dizajnit të gjeneratës së ardhme të limuzinës Optima.

Fotografia e re konfirmon që Kia Optima, e cila do të prezantohet në Korenë e Jugut (ku mban etiketën K5) në dhjetor, do të ketë një pamje shumë më moderne dhe më sportive sesa gjenerata e tanishme, transmeton lajmi.net.

Dizajni i jashtëm karakterizohet nga silueta e ulët, disi Coupe dhe linja fluide. Skica e re zbulon gjithashtu një shpërndarës masiv në fund të parakolpit, me përfundime të integruara trapezoidale.

Sa i përket versionit për Evropën, Optima e re duhet të prezantohet në vitin 2020.