Këto janë veturat më të mira për stinën e dimrit

Stina e dimrit po afrohet dhe një problem që sjell kjo stinë është qarkullimi me veturë.

Sigurisht, nëse keni veturë të vogël, atëherë do ta keni shumë të vështirë gjatë dimrit kur të reshurat e borës fillojnë, transmeton lajmi.netKa disa masa të cilat duhet t’i merrni, shembull konkret gomat e reja të destinuara për stinën e dimrit.

Mirëpo, ka edhe disa vetura të cilat janë të destinuara për këtë stinë, në videon e mëposhtme do të njiheni me to.

SHPËRNDAJE