Këto janë shtatë veçoritë e reja të Samsung Note 9

Për shkak të disa thashethemeve të mëhershme, supozohet se telefoni i ri smartphone i Samsung do të ketë një skaner gjurmë gishtash në ekran.

A ka një skaner të gjurmëve të gishtave të integruar në ekran apo jo? Kjo është pyetja më e madhe që përdoruesit, analistët dhe gazetarët po bëjnë në lidhje me Galaxy Note 9. Ndërsa rrjedhjet e mëparshme kanë mohuar skanerin në ekran, sipas një thashetheje të kohëve të fundit, ajo duhet të vijë, raporton Forbes.

Rrjedhjet e reja vijnë nga “Ice Universe”. Kjo konsiderohet aktualisht si një burim i besueshëm kur bëhet fjalë për smartphones Samsung.

Për Note 9, janë zbuluar tashmë shtatë veçori të reja .

Lapsi i ri

Përdurues i fytyres i ri

Bixby 2.0

Skaneri i gjurmëve të gishtave në ekran

Bateri më e madhe

Ngjyra e re

Kamera e re përpara.

SHPËRNDAJE