Keni gërvishtur veturën? Mund ta riparoni kështu, pa e dërguar tek mjeshtri

Aksidentet e lehta në trafik, ose ndonjë gërvishtje në ndonjë parking, janë situata nëpër të cilat kanë kaluar.

Dhe për këto situata, që mos të kemi nevojë për ta dërguar tek mjeshtri, ekziston një zgjidhje e thjeshtë, transmeton lajmi.net.

Në fakt, gjithçka që iu nevojitet është një sprej, i quajtur “WD-40”. Nëpërmjet tij, ju mund ta lyeni sipërfaqen e gërvishtur të makinës dhe me kujdes ta fshini atë me një faculetë.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë efektin e “WD-40”.