Kënga Hip Hop me plot Salavate, hiti i ri nëpër rrjete sociale (Video)

Ai që dërgon 1 Salavat mbi Pejgamberin (a.s), Allahu do të dërgojë 10 Salavate mbi të! Por Salavatet nuk dërgohen vetëm në një kohë dhe situata te caktuara.

Ato janë të përditshme, dhe te mirepritura në secilin moment të jetës sonë.

Nëse e dëgjoni këtë këngë, dhe e këndoni bashkë me grupin e “Deen Squad”, nuk jeni duke bërë gjë tjetër, vecse jeni duke dërguar Salavate, në versionin Hip Hop!