Kanella shëron infeskionet në trup

Kanella ka veti të shkëlqyeshme shëruese dhe mund t’i lehtësojë simptomat e sëmundjeve të ndryshme.

Por, para se të filloni të konsumoni kanellë në baza ditore, gjithsesi konsultohuni me mjekun, sidomos nëse vuani nga sëmundje të caktuara mjekësore ose jeni duke marrë medikamente të caktuara.

Kanella shëron edhe infeksionet në kanalet urinare te femrat.

E gjitha çka ju duhet 4 shkopinj kanellë dhe një litër ujë.

Pregaditja

Shkopinjtë i leni në një litër ujë tërë natën. Të nesërmën i zini, rreth 15 minuta pas pikës se vlimit. E pini gjatë ditës. Kjo duhet të pihet 40 ditë./Mesazhi/