Jeta Fetare në Shtime (Dokumentar)

Në Komunën e Shtimes gjatë luftës së fundit kanë rënë dëshmor edhe katër medresantë, ndër ta një imam dhe një muezin. Ju prezantojmë një dokumentar të Këshillit të Bashkësisë Islame në Shtime. Ky dokumentar shpërfaq punën e këtij Këshilli që nga themelimi i tij.
SHPËRNDAJE