Inter nuk e rikthen lojtarin në skuadër

Inter do t’i bëjë disa ndryshime në skuadër në këtë afat. Inter do t’i bëjë disa transferime dhe largime në këtë afat, ku tashmë u ka caktuar fatin disa prej lojtarëve. Skuadra italiane do ta lë në huazim sërish Gabriel Barbosan deri në fund të këtij sezoni, përcjell lajmimet. Ai do të qëndroj i huazuar ta Flamengo, e që nëse vazhdon forma e tillë, ai edhe mund të shitet. Barbosa nuk ka arritur ta bind Interin deri më tani që ta rikthej në skuadër, andaj me shumë gjasë do të shitet te skuadra braziliane.
SHPËRNDAJE