Idlib, 27 mijë civilë të tjerë të zhvendosur pranë kufirit turk në 3 ditët e fundit

Siri, 27 mijë civilë të tjerë nga Idlibi shpërngulen në zonat pranë kufirit turk në 3 ditët e fundit nga sulmet e regjimit të Asadit dhe mbështetësve.