Hummer H1 ushtarak për të gjithë (Video)

Pas kreacioneve më të pazakonta, duke përfshirë edhe modifikimet nga më të ndryshme, është kompania Mil-Spec Automotive (MSA) e cila me seli është në Wichita, Kansas – SHBA.

Fillimisht i zhvilluar dhe i krijuar ekskluzivisht për qëllime ushtarake, Hummer i parë u ofrua më vonë edhe në version “civil” (për qytetarë) për shkak të konsumatorëve që këmbëngulën në një automjet që, me pamjen dhe specifikat e saj, është ndryshe nga gjithçka që ofrohet në treg.

Hummer, pas modelit H1 në treg ka lansuar edhe modelet H2 dhe H3 dhe kur kompania, nën kujdesin e General Motors, në vitin 2010 mbylli të gjitha bashkëpunimet me disa kompanitë që merren me modifikimin e veturave, filloi të ofrojë një version ushtarak të H1 i cili ishte i përshtatur në mjedisin civil.

MSA ofron edhe versione të tjera të modelit H1 me të njëjtat specifika dhe modeli që shihet në fotografitë kushton 239,000 dollarë.

SHPËRNDAJE