Hapja e airbegut në xhirim të ngadalësuar

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen a airbegut, por si hapet ai në të vërtetë?

Mjeti ndihmës në fjalë hapet brenda 1/25-ën e sekondës dhe syri ynë ose një kamerë normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes, transmeton lajmi.net.

Por, përmes xhirimit me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 fotografi për sekondë, të ngarkuara në platformën ‘Youtube’, dëshmohet më së miri se si hapet.

Se si ndodh kjo, shikojini videot më poshtë

SHPËRNDAJE