Google po ua vjedhë fotografitë e smartfonit, ja si ta ndaloni atë

Kur përdorni për herë të parë aplikacionin fotografik të Google, do t’ua ofrojë mundësinë nëse doni që fotot dhe videot tuaja të mbështeten nga Google.

Mund të shikoni se cilat të dhëna të tilla mund të kopjohen nga telefoni juaj në serverat e Google në cilësimet e smartphone tuaj Android. Shkoni te “Settings/Accounts/ Google dhe do të gjeni opsionet për të çaktivizuar sinkronizimin në secilën kategori, transmeton lajmi.net.

Çdokush që po pyetet se si fotot dhe videot përfundojnë në serverat e Google, duhet të hedhëw një vështrim në cilësimet e aplikacionit të tyre të fotove të Google.

Këtu mund të fikni funksionin e sinkronizimit, përkatësisht fotot dhe videot të ruhen vetëm në telefonin tuaj të mençur.

SHPËRNDAJE