Gjimnastikë ekstreme me bebe, e kryer nga një profesioniste (Video)

Tani është e ditur se fëmijët e vegjël nuk është e thënë të mbahen në një vend pa u lëvizur, sic është besuar më parë.

Të posalindurit kohët e fundit ekspozohen në diell dhe mot të freskët, mjafton që ajri të jetë i pastër. Përvec këtyre, kemi parë që shumë foshnje ekspozohen edhe në pishina, duke u sprovuar në not qysh në moshë të hershme.

Por trendi më i ri është baby yoga dhe gymnastics, ku bebet kanë një trajtim profesional dhe sportiv nga profesionistët. Videoja ju tregons e si foshnja e pëlqen  një trajtim të tillë, dhe bazuar në shprehjen e fytyrës, ajo as që e ka bezdi. /MESAZHI/

 

SHPËRNDAJE