Francë, të pavendosurit do të përcaktojnë rezultatin e zgjedhjeve presidenciale

Më shumë se një e katërta e votuesve edhe më tej është e pavendosur se për kë të votojë në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale, të cilat të dielën do të mbahen në Francë, andaj pikërisht këto votues të papërcaktuar edhe do të vendosin zgjedhjet, raporton Anadolu Agency (AA).

Qendrat dhe Covipof dhe Ioso-Sopra Steria studimin e fudnit të mendimit publik në prag të zgjedhjeve presidenciale në Francë e zbatuan më 16 dhe 17 prill, ndërsa sot shpalosën edhe rezultatet.

Vendimin mbi atë se për cilin kandidat presidencial do të votojnë e kanë marrë 72 për qind e votuesve francezë, që është për gjashtë për qind më shumë në raport me rezultatet e anketës të para dy javëve.

SHPËRNDAJE