Dikur shkatërroi xhaminë, tani ka ndërtua mbi 90 të tilla! (Video)

Dikur kishe qene ne krye të shkatërrimit të një xhamie të shekullit XIX, dhe kishte urrejtur islamin, por tani, ai ka ndërtuar më shumë se 90 sosh.

Kjo është historia e Muhamed Amir, indianit i cili pasi u kthye në Islam kishte vendosur ta shlyente fajin që e ndjente përbrenda.

Ai tani drejton një shkollë që jep mësime mbi islamin.

SHPËRNDAJE