Deputeti shqiptar në Maqedoni plagos djalin dhe një tjetër person në dasmë

Një deputet i partisë Bashkimi Demokratik për Integrim, BDI, nga Tetova ka plagosur djalin e tij dhe një person tjetër.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në një dasmë dhe thuhet se ka ndodhur aksidentalisht

Informacioni ende nuk është konfirmuar zyrtarisht nga policia e Tetovës.