Çfarë thonë fëmijët palestinez kur i pyesin kush është kryeqyteti i Izraelit? (Video)

Fëmijët janë e ardhmja e një populli, dhe një popull si ky duket se nuk e ka në plan të dorëzohet.

Të marrë në pyetje nga një intervistues, ata assesi nuk pranuan të thonë se Jerusalemi është kryeqyteti i Izraelit.

Në fakt, ata dhanë përgjigje të tilla si “ai nuk është shtet që të ketë kryeqytet”.

Sado që fëmijëve iu premtua dhuratë, dhe u tha se nuk do ta sheh askush transmetimin, ata thjeshtë nuk pranuan. Video e përpunuar në shqip nga Mesazhi.com, e sjellë fillimisht nga Yeni Safak-u turk. /MESAZHI/

SHPËRNDAJE