Çfarë ndodh kur në rrobalarëse të mbushur plot fusni edhe një copë folie alumini: Provojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!

Larja e rrobave nuk është nga punët e preferuara të grave, pasi çdo ditë rrobat bëhen pis, shporta është plot, rrobalarësja plot, pra tharje, hekurosje – dhe kështu një rreth pa fund, transmeton Telegrafi

Megjithatë, madje edhe krahas gjithë asaj kohe të cilën duhet patjetër t’ia përkushtojmë, rrobat disi tepër shpejt deformohen dhe shkatërrohen, gjë që më parë vërehen në peshqirë.

E pra, kush dëshiron që në mëngjes pas larjes së fytyrës të fshijë fytyrën me peshqir të vrazhdët? Për këtë shkak vendosim zbutës, por ai përfundimisht nuk e ka atë fuqi që deri në atë masë të zbutë pëlhurën.

Mirëpo, folia e aluminit po! Apo së paku kështu thonë amvisat të cilat e kanë provuar këtë truk!

E gjitha që duhet të bëni është që një copë folie të bërë në formë topi dhe ta hidhni në rrobalarëse dhe që pas larjes së parë do ta shihni dallim të madh.

Ajo që është edhe më e mirë, topi nga folia e aluminit mund t’ju zgjatë edhe deri në gjysmë viti. /Telegrafi/