Çfarë duhet të bëni që fëmijës t’i lironi hundën për të bërë një gjumë më të rehatshëm

Të sapolindurit kanë pasazhe të ngushta të hundës që thahen shpejt dhe mbyllja zakonisht shkaktohet nga ënjtja e këtyre pasazheve.

Përveç kësaj, cilësia e dobët e ajrit me të vërtetë mund të shkaktojë kërdi në hundën e foshnjës.

Kur një i mitur ka rhinitis, një inflamacion dhe acarim në hundë, ai / ajo përballet me vështirësi në ushqim ose në gjumë. Hunda e bllokuar i kufizon ata që të ushqehen për një kohë më të gjatë, pasi ata marrin frymë vetëm me hundë.

Pikat për çbllokim të hundës gjithmonë kanë efekt

Jepni foshnjës tuaj pikat për hundë që t’i ndihmojnë të lirohen nga hunda e mbingarkuar. Jani disa lloje të ndryshme të këtyre pikave. Zakonisht vijnë në dy kategori – për bebt dhe për fëmijët, të cilët dallojnë për nga përmbajtja që t’i përshtatet atyre.

Provoni me lëngje me përmbajtje krype

Në barnatore ka lloje të ndryshme të ilaçeve për këtë problem tek fëmijët, ndërsa një nga këto janë edhe pika me përmbajtje krype, që pastrojnë shumë mirë hundënë eofshnjës./gazetashneta/

SHPËRNDAJE