Çavuşoğlu: Nuk do të lejojmë ndonjë ndryshim në statusin historik të Kudsit

Ministri i Punëve të Jashtme i Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu: Në deklaratën në fund të Samitit të OBI, ne do dërgojmë mesazhin se nuk do të lejojmë ndonjë ndryshim në statusin historik të Kudsit.

Çavuşoğlu: Duhet të mundësojmë që autoritetet izraelite dhe ushtarët izraelitë të cilët drejtuan armët ndaj njerëzve të pafajshëm të japin llogari.

SHPËRNDAJE