Forever on trial – Islam and the charge of violence

0
Islam has become a hot topic today in the media and in public discourse, debated amongst politicians and pundits, activists and academics, and lay...

Ai, është Zot ne qiellë dhe Zot në tokë (VIDEO)

0
Nën Hijen e Hadithit Kudsij 05 - Ai, është Zot ne qiellë dhe Zot ne tokë Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia "Hasan Beg" - 4 llullat, Prishtinë 03.06.2017 https://www.youtube.com/watch?v=YKz1vx7slAU&feature=youtu.be

Frytet e fetarisë, do i shohim këtu apo atje?!

0
https://www.youtube.com/watch?v=upfvNPbkIBg&feature=youtu.be Nën Hijen e Hadithit Kudsij Frytet e fetarisë, do i shohim këtu apo atje?! Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia "Hasan Beg" - 4 llullat, Prishtinë 01.06.2017

Nën Hijen e Hadithit Kudsij – Shkallët e Takvallëkut

0
https://youtu.be/dkgLYihv9LU Nën Hijen e Hadithit Kudsij 3 - Shkallët e Takvallëkut Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia "Hasan Beg" - 4 llullat, Prishtinë 27.05.2017

Pronarët e takvallëkut, pronarë të faljës!

0
https://www.youtube.com/watch?v=3xbtnrPVi6E&feature=youtu.be Nën Hijen e Hadithit Kudsij 2 - Pronarët e takvallëkut, pronarë të faljës! Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia "Hasan Beg" - 4 llullat, Prishtinë 27.05.2017

Ramadan Chronicles 3 – There is no compulsion in religion

0
There is no compulsion in religion, and this is pretty clear. Still have issues? Want some historical examples? Listen to Tariq Ramadan's third dars about compulsion...

There Is Enough Time to Do Everything!

0
In his well-known book, Al-Hikam (Words of Wisdom), sheikh Ahmad Ibn `Ataa’illah As-Sakandari says: “Postponing good deeds until you have free time is an indication of...

Hoxhë Rexhep Qerkezi – Jeto me të vertetën, vepro me të vertetën dhe vdis...

0
https://www.youtube.com/watch?v=UJkYbyYqCms Hutbe e mbajtur në xhaminë e Obiliqit Tema: Jeto me të vertetën, vepro me të vertetën dhe vdis me të vertetën Ligjërues: Hoxhë Rexhep Qerkezi

Për hajr na koftë! – VIDEO

0
https://youtu.be/Cohh6wTfSNM Nën Hijen e Hadithit Kudsij është seria me e re ligjëratave nga Hoxhë Husamedin Abazi të cilat gjatë gjithë Muajit të Ramazanit në Xhaminë "Hasan...

Artikujt e fundit