Eksperiment social në Irak (Video)

Ja çfarë veprojnë irakianët kur shohin një femijë i cili ka të ftohtë! Femija qe ka te ftofte kërkon nga kalimtaret rrobat e tyre, dhe...

3 histori nga Kur’ani prej të cilave mësojmë shumë

Nga miliona incidente që kanë ndodhur përgjatë historisë njerëzore, Allahu ka zgjedhur disa prej tyre për t’i përcjellë në Kur’an. Sigurisht që këto histori...

Hysamedin Feraj: Raporti i mendimtarëve me pushtetin dhe anasjelltas?

Biesedë me Studiues kësaj radhe është zhvilluar me Prof. Dr Hysamedin Feraj. Pjesa e parë e intervistës së bërë në Tiranë me prof. Dr. Hysamedin Feraj Cilat...

Dhurata që i’a bëri mbreti saudit, Trumpit (Video)

Mbreti Selman dekoron Donald Trump me dekoratën më të lartë të shtetit.

Lokja 87 vjeçare, në parashutë (Video)

Lokja Halime nga Turqia, realizon ëndrrën e saj në moshën 87 vjeçare.

“Shqiptaret për Shqiptarët” në Hamburg të Gjermanisë

Nga Zyrihu i Zvicrës, studio e shqiptarëve udhëtoi në Hamburg të Gjermanisë. Shkuam pas kërkesës së mijëra shqiptarëve që jetojnë dhe punojnë në Gjermani....

Kush janë Gylenistët dhe rreziku që kanoset prej tyre… (Video)

Kush janë Gulenistët dhe Rreziku iminent që i kanoset prej tyre?! Analisti Lorenc Vangjelaj dhe Teologu Ermir Gjinishi ekspozojnë organizatën Guleniste dhe e përshkruajnë si...

Një javë pas shtrimit të pllakëzave në Prishtinë, banorët rrëzohen nga to! (Video &...

Shtrimi i trotuareve në stilin “shkel e shko” po u kushton qytetarëve të Prishtinës të cilët rrezikojnë të rrëzohen nga rrugët herë...

Si vijnë bananet në tavolinat tona? Videoja tregon rrugën e gjatë…

Vjelja e bananeve është proces tejet i gjatë dhe i kujdesshëm, ndërsa fruti tejet i preferuar merr një rrugë të gjatë derisa vie në...