Sezon rekord në Antalya, për herë të parë në histori mbi 15 milionë turistë...

Qyteti bregdetar turk Antalya, një nga destinacionet më të famshme turistike në botë, për herë të parë në histori në 11 muajt...

Heidelberg, qyteti gjerman përrallor

Heidelberg është një nga qytetet e rralla në Gjermani i kursyer nga bombardimet gjatë luftërave, ndërsa arkitektura e tij mesjetare, lumi Neckar dhe kështjella,...

Kjo është një histori e vërtetë… Kur Radko Mladic i joshte fëmijët boshnjak me...

Kjo është një histori e vërtetë, e rrëfyer në vetën e parë. Izudin Alic atëherë ishte vetëm 12 vjec. Pasi kishte kaluar zonën e rrethimit...

Cilat janë barrierat e industrisë hallall?

Ushqimi hallall është sektori më i madh dhe më i larmishëm brenda ekonomisë islame. Fjala 'halal' lidhet me atë që është e lejuar sipas ligjit...

Nga Siria në Mbretërinë e Bashkuar, historia unike e një refugjati të ri

Pas një udhëtimi të gjatë nga kaosi i luftës civile siriane për të ndjekur arsimin e lartë në Londër, një 19-vjeçar sirian...

Si ta bëni gati veturën për udhëtime të gjata?

Sa më gjatë të keni në plan për të udhëtuar, aq më shumë përgatitje për veturën ju duhet. Qetësia e shoferit është shumë e...