Maqedoni e Veriut, 186 raste dhe 7 të vdekur nga COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 186 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

9 viktima dhe 98 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni

0
Nëntë viktima, 98 raste të reja dhe 104 pacientë të shëruar është bilanci i Kovid-19 për 24 orët e fundit. Nda dy...

Maqedoni e Veriut, 4 të vdekur dhe 37 raste të reja me COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

140 raste të reja me COVID-19 dhe 4 viktima në Maqedoninë Veriore

0
Katër persona e kanë humbur jetën si pasojë e Covid-19 në 24 orët e fundit në Maqedoninë Veriore. Viktimat janë: një 64...

Maqedoni e Veriut, 142 raste të reja dhe 5 viktima nga COVID-19

0
Maqedonia e Veriut gjatë 24 orëve të fundit ka regjistruar 142 raste të tjera të koronavirusit të ri (COVID-19) dhe pesë viktima,...

Maqedoni e Veriut, 6 të vdekur dhe 37 raste të reja me COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

Maqedoni e Veriut, 5 të vdekur dhe 127 raste të reja me COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 127 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

Maqedoni e Veriut, 6 të vdekur dhe 131 raste të reja me COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 131 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

Maqedoni e Veriut, numri i të infektuarve me COVID-19 tejkalon 14.000

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 89 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...

Maqedoni e Veriut, 6 të vdekur dhe 159 raste të reja me COVID-19

0
Në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 159 raste të reja me koronavirusin e ri (COVID-19), duke e...