Shenjat e njeriut xheloz…

0
Shenjat e njeriut xheloz, janë: Gëzohet në çastet kur vllai që e xhelozon gabon në ndonjë çështje. Kënaqet dhe ndihet rahat kur ndëgjon njerëzit duke përgojuar...

Si ta presim muajin e madhërueshëm të Ramazanit

0
Muaji i Ramazanit është muaji i ndryshimeve të mëdha. Ai e bën agjëruesin të ndihet në gjendje tjetër fizike dhe shpirtërore. Në muajin...

Mësoni kur është dita e parë e Ramazanit

0
Të gjithë besimtarët myslimanë, që janë më shumë se 1 miliardë në të gjithë botën pas disa muajsh do ta kenë një obligim detyrues...

Elvis Naçi në emisionin “Pasdite në Top Channel” – “Nëse humb joshja, rrezikohet familja”

0
Për të sqaruar pozicionin e tij lidhur me debatin e javës që shkoi, i cili u ndez nga një shkëndijë që doli nga xhamia,...

Dobitë mjekësore të syfyrit

0
Dihet se ne ngrenjen e syfyrit ka bereqet sic eshte transmetuar ne hadith autentik dhe se shpetimi i nje populli qendron ne vonimin e...

200 haxhilerët e parë mbërrijnë shëndosh e mirë në Kosovë

0
https://www.youtube.com/watch?v=grHKnwKZ6yw

(FOTO) Kënd lodrash në xhami, teravit falen pa preokupim

0
Në Xhamin e Fakultetit të Ilahijatit pranë Universitetit të Marmaras është formuar një kënd lojërash për fëmijë. Qëllimi kryesor i kësaj iniciative ka qenë tërheqja...

Disa këshilla për ta forcuar besimin

0
Falja e namazit në kohën e vet për arsye se është vepër e cila të afron kah Allahu. Përmendja e Allahut (Dhikri) edhe nëse ajo...

Krishterimi dhe Islami: Konflikt apo dialog…

0
Përmbledhje Kurani ka caktuar bazën doktrinare të marrëdhënieve myslimano-të krishtera, të cilat kanë ndryshuar në të shkuarën nga shumë të varfra në të shkëlqyera. Misionarët...

Mësoni fëmijët të thonë të vërtetën

0
Profesor i psikoterapisë Dr. Ahmad Az-Zubi e koncepton gënjeshtrën si vijon: “Gënjeshtër është të thuash diçka të pavërtetë me fjalë, vepra apo sjellje, me...

Artikujt e fundit