Ushqimet që zhbllokojnë arteriet

0
Nëse nuk i keni arteriet e pastra, në to mund të krijohen pllakëza që do t’i bllokojnë dhe do të vijë deri te pengimi...

Disa arsye pse kemi vjellje…

0
Janë disa shkaktarë të vjelljes: Vreri, i cili mblidhet me tepri në stomak dhe kërkon rrugë për të dalë jashtë trupit. Jargët e tepërta në stomak,...

Lajthitë – për një shëndet më të mirë

0
Konsumoni lajthi sa të mundeni pasi ato kanë shumë dobi në trupin tuaj. Jo vetëm thelbi, por edhe gjethet e trupi i saj mund...

Shkencëtari turk izolon me sukses virusin COVID-19

0
"Drejtori i Institutit të Bioteknologjisë të universitetit tonë arriti me sukses të izolojë virusin SARS-COV-2, gjë që është hapi i parë i...

Shtatë efektet e dëmshme të kripës…

0
Kripa ndryshon shijen e ushqimit, por ajo gjithashtu ndikon trup në mënyra që nuk mund të imagjinoni. Është burimi kryesor i jodit, kurse mungesa e...

Vaji i karafilit ka efekt në largimin e dhimbjes së dhëmbve (Udhëzimet)

0
Dhimbja e dhëmbit është një nga dhimbjet më të këqija dhe kur fillon ajo nuk ju bën të mendoni për ndonjë gjë tjetër përveç...

Produktet kancerogjene që duhet t’i largojmë nga shtëpia

0
Ne jemi rritur me idenë që shtëpia jonë është një vend i sigurtë. Por studimet e kohëve të fundit kanë vërtetuar që shtëpitë moderne...

Shënohen edhe 6 raste të reja me koronavirus në Kosovë, 6 të tjerë shërohen

0
GJASHTË TË SHËRUAR DHE GJASHTË RASTE ME COVID-19! Sot më 03.04.2020 në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK...

282 raste aktive me Covid-19 në Kosovë

0
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se dje në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK, janë testuar gjithsej 297...

Pikat për hundë nuk janë për fëmijë

0
Prindërit nuk do të duhej t’i japin fëmijëve para se t’i mbushin gjashtë vjeç, ndërkaq fëmijët midis moshës gjashtë dhe 12 vjeç mund t’i...