Ja 17 Shkaktarët që japin dhimbje të kokës

0
Ka shumë lloje të dhembjeve së kokës, që vijnë nga shkaktarë të ndryshëm, si: 1. Së pari, kur një nga katër gjendjet themelore të trupit...

Ushqimet që zhbllokojnë arteriet

0
Nëse nuk i keni arteriet e pastra, në to mund të krijohen pllakëza që do t’i bllokojnë dhe do të vijë deri te pengimi...

Cili është dallimi mes psikologut dhe psikiatrit?

0
Shpeshherë ndodh që të ngatërrohen profesioni i psikologut me atë të psikiatrit. Prandaj është e rëndësishme që të bëhet dallimi mes psikologut (psikologut klinik) dhe...

Në cilat raste kanella mund të zëvendësojë ibubrofenin…

0
Pse e konsiderojmë kanellën më superior ndaj ibubrofenit? Kërkimet e fundit kanë treguar se kanella është efektive në reduktimin e dhimbjeve të cilat shkaktohen për...

Ilaçet rrisin rrezikun nga sulmi në tru

0
Këto ilaçe, që përdoren nga miliona njerëz, janë lidhur me rrezik më të lartë nga puna e çrregulluar e zemrës, gjë që mund të...

Ja arsyet e kokëdhimbjes në mëngjes

0
Të shpeshta mund të jenë rastet kur ditën e nisni me kokëdhimbje. Ato janë të mundimshme, të mërzitshme dhe të ju bëjnë konfuz. Sapo të...

Ja tetë shenjat e kancerit të mëlçisë

0
Shkalla e kancerit të mëlçisë është në rritje e sipër dhe mijëra vetë vdesin në vit nga kjo sëmundje. Kanceri i mëlçisë ka shënuar rritje...

Sa janë të rrezikshme ushtimat e veshit?

0
Dëgjimi i zërave të brendshëm ose “cingërimat në vesh” janë të njohura si tinitus. Kjo është një gjendje kur dikush dëgjon zëra nga brendia e...

Metoda e re për të luftuar kancerin, Imunoterapia

0
Imunoterapia është një nga mënyrat më të reja me të cilën mjekësia po përpiqet të luftojë kancerin. Imunoterapia është një metodë që e ndihmon pacientin...

Ja 10 shenjat e kancerit që të gjithë i injorojmë!

0
Nuk është fare çudi pse shumë vonë zbulohet kjo sëmundje vdekjeprurëse, sepse shumica e njerëzve i neglizhojnë shenjat duke i konsideruar si të padëmshme. Shenjat...