Kanabisi mjekësor drejt legalizimit

Me një vendim të përbashkët të Ministrive të Drejtësisë dhe Shëndetësisë, Greqia i ka hapur rrugën importit të barnave të aprovuara dhe të produkteve...

Alarmi shkencor: Ky produkt shkakton rrezik kancerogjen

Kremrat për rrezitje na mbrojnë nga rrezatimi i dëmshëm dhe nga dëmtimi i lëkurës, mirëpo kur i përdorim në pishinë, mund të çojnë në...

RREZIKU NGA MOTI I NXEHTË?

Shumica e njerëzve gjatë motit të nxehtë ndjehen në gjendje të pakëndshme, mirëpo disa kanë predispozitë për t'u sëmurë më shumë se të tjerët....

EFEKTI I TË MENDUARIT

- Mendimi pozitiv është qëndrim mendor dhe emocional që fokusohet në anën e ndritshme të jetës dhe pret rezultate pozitive. - Një person i...

5 ZAKONE-PERSONALITET STABËL

Aspekte që largojnë retë të cilat pengojnë Diellin e motivit në jetë. 1. JETA NË LIRI HYJNORE, LARGË VARËSISË-PRANGAVE NJERËZORE, SJELL PAQE DHE REHATI. 2. PËKUJTIMI...

OBOZITETI-TRAJTIMI NATYRAL

1- Duke lëvizur, caktuar kohë për aktivitet çdo ditë. Nëse këtë nuk mund ta arrini ka alternativë. Plus e kryeni njërin nga obligimet prioritare...

Nese keni problem me shpinen, ja si te veproni (FOTO)

Qëndrimi në pozicion të drejtë na jep shëndet të mirë, dhe ju ndihmon të dukeni më të rinj. Megjithatë, përkundër të gjitha përfitimeve, shumica...

Nëse keni probleme me shpinën, veproni kështu – Foto – Instruksione

Qëndrimi në pozicion të drejtë na jep shëndet të mirë, dhe ju ndihmon të dukeni më të rinj. Megjithatë, përkundër të gjitha përfitimeve, shumica...

KUR NUK DO TË KEMI NEVOJË PËR ILAÇE?!

Mesatarja & Arti i ekuilibruar: Është vështirë të identifikohet, preferohet apo përcaktohet moderimi në apetitet dhe dëshirat për ushqim, mardhënie intime apo pasionet tjera, për...

A NDIKON SPIRITUALITETI NË SHËNDET?

Spiritualiteti është mënyra si të gjendet kuptimi i jetës, shpresës, rehatisë dhe paqes së brendshme në jetë. Shumë njerëz e gjejnë spiritualitetin nëpërmjet fesë....