Tri gota çaj të zi çdo ditë ulin tensionin e gjakut

Studimet zbulojnë se pirja e çdoditshme e së paku tri gotave çaj të zi në ditë, e ul tensionin e gjakut për dy deri...

Nëse keni probleme me aneminë përdorni këtë pije

Nëse keni probleme me mungesën e hekurit dhe rrjedhimisht aneminë, nuk duhet të kërkoni për medikamente të llojllojshme sepse ekziston një recetë natyrale për...

Dëmet e patreguara të kondicionerit

Shumica prej nesh i jemi mirënjohës kondicionerit, sidomos në rastet kur temperaturat janë tepër të larta dhe është e pamundur të mos djersish edhe...

Kajsitë të mira kundër kancerit

Shumë njerëz nuk e dinë se çfarë vlera të mahnitshme përmban vitamina B17 ka dhe se ku mund të gjendet ajo. Për ata që...

Ja disa arsye që nuk duhet të ndahen ilaçet në dy pjesë…

Shpesh herë na ka rastisur që kur jemi me ilaçe për shkak të madhësisë së saj, apo shijes së keqe e ndajmë atë në...

Kush rrezikohet nga infeksioni i mëlçisë, si hetohet

Hepatiti B është një infeksion i mëlçisë i rrezikshëm për jetën, që shkaktohet nga virusi i hepatitit B, mund të shkaktojë sëmundje kronike të...

7 arsye për të ngrënë fiq

Fiku, fruta e parajsës e cila ripërtërin, forcon, e ruan shëndetin dhe fshin rrudhat. Një bimë që jep shumë ndërsa i nevojitet pak, vetëm...

Udhëzime si të veproni në rast të sulmit në zemër

Sapo të hetoni simptomat e para, thërrisni ndihmën, mirëpo para se të arrijë ndokush tek ju, duhet patjetër të veproni kështu. Të sëmurët nga zemra...

Çka u rrezikon shëndetin gjunjëve tuaj

Shumë njerëz janë të shqetësuar se përplasja, në ndonjë trotuar, është gjëja më e keqe për gjunjët e tyre. Por vrapimi nuk është sport i...

Shikoni se çfarë i ndodh trupit tonë, kur hamë sheqer

Sheqeri është burimi parësor i energjisë për qelizat tuaja. Karbohidratet komplekse si niseshteja shpërbëhen në sheqerna të thjeshta gjatë tretjes dhe më pas metabolizohen...