Faktet që si keni ditur për kafen turke

0
Në shtëpitë  tona kemi kafe të cilën me shumë dashuri dhe përkushtim prindërit tanë e pinë në mëngjes ose në mbrëmje. Kemi dëgjuar aq shumë...

Kur fëmijët nuk hanë, a duhet të fajësojmë prindërit?

0
Çrregullimet e të ngrënit tek të sapolindurit dhe në fëmijërinë e hershme karakterizohen nga pamundësia e një të sapolinduri apo një fëmije për të...

A ndikon kafeja në produktivitet

0
Nuk është e pazakonshme që punëdhënësit dhe punonjësit të kërkojnë kafe kur ata duan të rrisin energjinë e tyre. Dhe përderisa disa prej tyre mund...

Maskë me mjaltë për mbrojtje ndaj akneve

0
Ndër problemet më shqetësuese për një pjesë të njerëzve, e sidomos të rinjve, mbetet fytyra me akne. E të gjitha ata që duan të kenë...

Nëse keni probleme me aneminë përdorni këtë pije

0
Nëse keni probleme me mungesën e hekurit dhe rrjedhimisht aneminë, nuk duhet të kërkoni për medikamente të llojllojshme sepse ekziston një recetë natyrale për...

Dëmet e patreguara të kondicionerit

0
Shumica prej nesh i jemi mirënjohës kondicionerit, sidomos në rastet kur temperaturat janë tepër të larta dhe është e pamundur të mos djersish edhe...

Vetitë shëruese të kumbullës

0
Kumbullat mund t’i hani në secilën periudhë të ditës, e edhe për mëngjes. Për kafjall mund të përgatisni jogurt me pemë me kumbulla, duke i...

Këshilla për largimin e veseve

0
Problemi me veset është se ato shpesh shëndërrohen në forcë zakoni. Ne jemi mësuar sesi na ndikojnë jetet tona, e megjithatë e kemi vështirë të...

Njerëzit ju gjykojnë në bazë të këtyre gjërave të vogla

0
Shoqëria sot përballet me një varg problemesh sociale e njëra ndër to është edhe paragjykimi. Madje, njerëzit shkojnë aq larg, duke bërë gjykime edhe për...

Higjiena e tepërt e dëmshme për fëmijët

0
Sipas studimeve të bëra kohët e fundit, higjiena e ekzagjeruar do të ndikojë në rritjen e mundësive të zhvillimit së alergjive tek fëmija, sigurisht...